Повітряний пиріг із варенням: швидкий та економний рецепт

Випічка і страви з борошна
  1. У мисці з'єднайте яйця, цукор, сіль, ванільний цукор і збийте міксером у пишну масу. Додайте сметану, олію. Перемішайте.
  2. Борошно змішайте з розпушувачем та просійте в тісто. Перемішайте лопаткою та розділіть на дві частини.
  3. На деко, застелене пергаментом, викладіть одну частину тіста, розподіліть по ньому варення виделкою, потім викладіть другу частину і розподіліть решту варення.
  4. Випікайте пиріг у заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 35 хвилин. Готовий пиріг посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Сметану використовуйте будь-яку.
  • Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *