Смертельна ДТП на Житомирщині за участю нардепа: ДБР завершило розслідування

Події

У ДБР завершили розслідування кримінального провадження щодо народного депутата України, який вчинив смертельну ДТП на Житомирщині.

Про це інформує пресслужба ДБР.

Повідомляється, що подія трапилася на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Житомирського району близько десятої ранку 3 листопада 2023 року.

“Автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, наїхав на пішохода. Встановлено, що депутат всупереч вимогам правил дорожнього руху рухався зі столиці до Львова з перевищенням дозволеної швидкості”, – мовиться у повідомленні.

Зокрема, камери на трасі Київ – Чоп зафіксували перевищення допустимої швидкості від 40 до 50 км/год. Одна з камер зафіксувала таке перевищення у межах населеного пункту, де сталася трагедія.

Це підтвердила й фототехнічна експертиза.

ДТП на Житомирщині за участю нардепа – що відомо

На Житомирщині 3 листопада на трасі Київ-Чоп нардеп Андрій Ніколаєнко на смерть збив своїм авто 18-річну дівчину. Вона загинула на місці. Політик підтвердив факт аварії, пообіцяв сприяти слідчим діям і запевнив, що був тверезим та не порушував правил дорожнього руху.

Стали відомі нові подробиці про жертву трагічної ДТП на Житомирщині за участю народного депутата Андрія Ніколаєнка – місцеву мешканку, 18-річну Вікторію Назарову.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *