Грибний суп із курячим філе та сиром:

Перші страви
  1. Промите куряче філе залийте холодною водою. Варіть на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Вийміть курячі грудки, наріжте кубиком і відправте назад в бульйон.
  2. Цибулю та картоплю очистіть і наріжте кубиком.
  3. Моркву очистіть, наріжте брусочками, а гриби — пластинами.
  4. Плавлений сир натріть на дрібній тертці.
  5. У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть 5-7 хвилин.
  6. На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та гриби. Перемішайте та обсмажте ще 7-10 хвилин.
  7. У бульйон із картоплею викладіть обсмажені овочі. Посоліть і поперчіть. Додайте плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправте зеленню. Зніміть із плити.

Поради:

  • Плавлений сир заздалегідь потримайте в морозильній камері 10-15 хвилин.
  • З курячого філе після закипання зніміть піну.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *