- Промите куряче філе залийте холодною водою. Варіть на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Вийміть курячі грудки, наріжте кубиком і відправте назад в бульйон.
- Цибулю та картоплю очистіть і наріжте кубиком.
- Моркву очистіть, наріжте брусочками, а гриби — пластинами.
- Плавлений сир натріть на дрібній тертці.
- У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть 5-7 хвилин.
- На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та гриби. Перемішайте та обсмажте ще 7-10 хвилин.
- У бульйон із картоплею викладіть обсмажені овочі. Посоліть і поперчіть. Додайте плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправте зеленню. Зніміть із плити.
Поради:
- Плавлений сир заздалегідь потримайте в морозильній камері 10-15 хвилин.
- З курячого філе після закипання зніміть піну.
Читайте також: