“Путін – це агент ЦРУ”: у ГУР потролили диктатора за те, що він робить з Росією

Політика

Президент Росії Володимир Путін як диктатор, тиран, проходячи певний пік мобілізації, захоплення, веде до краху своєї держави.

Таку думку в ефірі програми “Тема з Мосейчук” висловив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

Представник української військової розвідки відповів на запитання Наталії Мосейчук, чи не вважає він, що все що робить Путін – це “обнулення” Росії.

“Якщо уявити страшну і огидну річ, що я був би російським патріотом, то, звичайно, висновок міг бути тільки один: Путін – це агент ЦРУ, ГУР, Мі-6 і працює, наприклад, на Байдена. Але логіка там порушена, тому вони думають, що мова йде про якісь досягнення”, – висловився Юсов.

Він переконаний, що очільник Кремля веде до краху Росії.

Читайте провідні новини дня:

“Звичайно, Путін, як диктатор, як тиран – зрештою, це не унікальна історія, – проходячи певний пік мобілізації, захоплення, веде до краху своєї держави. І нації, які не можуть вчасно побороти в собі це, мовчки йдуть до цього краху”, – зазначив представник ГУР.

Він додав, що поки що загалом росіяни рухаються за цим сценарієм.

Нагадаємо, у своєму аналізі головний кореспондент CNN із глобальних питань Метью Ченс зазначив, що останні два роки жорстокої війни проти України скрутили та спотворили Росію всередині. Ця країна ще більше занурилася в ізоляцію та темряву.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *