В Одесі під уламка будинку знайшли дитину: кількість жертв зросла

Події

У Одесі зросла кількість загиблих внаслідок нічної атаки російських безпілотників по житловій багатоповерхівці. Відомо про трьох жертв.

Про це станом на 09:46 повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Кількість жертв російської атаки по Одесі збільшилася до трьох осіб. Тільки що рятувальники деблокували з-під завалів тіло людини”, – йдеться у повідомленні.

За словами Кіпера, пошуково-рятувальна операція на місці влучання російського БпЛА триває.

Тим часом в ДСНС уточнили, що на рівні першого поверху під завалами виявлено тіло загиблої дитини. Наразі проводяться роботи по деблокації.

“Всього загинуло три особи та вісім постраждало. Врятовано п'ятеро людей, з них одна – дитина”, – наголосили рятувальники. 

До слова, журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що загиблій дитині було лише три місяці. У міській раді Одеси підтвердили загибель малюка. 

“На жаль кількість жертв збільшилася до трьох.З-під завалів дістали тіло дитини”, – йдеться у повідомленні. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Дива не сталось! Рятувальники виявили тіло 3-РІЧНОЇ ДИТИНИ під уламками будинку в ОДЕСІ

До слова, спочатку повідомлялося про кількох потерпілих та двох загиблих мешканців дев'ятиповерхового будинку, куди влетів дрон. Крім того, шість мешканців вважали зниклими безвісти. 

Нагадаємо, росіяни атакували Одесу під час повітряної тривоги – від 00:37 до 01:43. Речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк заявила, що атака була ущільнена, а дрони маневрували між житловими будинками.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *