Росіяни вдарили по Україні дронами і ракетами: скільки безпілотників збила ППО

за кордоном

Вночі проти суботи, 2 березня, російські окупаційні війська вдарили по Україні безпілотниками “Shahed” та ракетами. Було знищено 14 ударних БпЛА.

Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу

“Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну – задіяли 17 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 14 ударних БпЛА було знищено”, – йдеться у повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ підтвердило атаку Shahed. Зазначається, що 17 дронів окупанти запустили з російського Приморсько-Ахтарська та Балаклеї, що в Криму. 

“В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 Shahed у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей” – наголосили у зведенні. 

Крім того, росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 з тимчасово окупованих територій Херсонської і Донецької областей. 

Нічна атака РФ

Пізно ввечері 1 березня, о 22:43, у Харківській області було оголошено повітряну тривогу через загрозу ворожих БпЛА. У Харкові пролунали вибухиСирени лунали понад півтори години. 

Місцева влада повідомила, що росіяни атакували Харківщину безпілотниками. Дрони вдарили по житловому району у Харкові і приватному будинку в селищі Великий Бурлук.

Згодом також в Одесі прозвучали вибухи. Під час тривоги, яка тривала від 00:37 до 01:43, ворог атакував місто дронами.

В Одесі унаслідок ворожого нападу обвалилася частина одного з будинків у густонаселеному районі. Також пошкоджено інженерні мережі та котельню, прилеглі будинки відключено від опалення. 

Внаслідок атаки росіян зруйновано  9-поверхівку. Рятувальна операція на місці “прильоту” триває. Щонайменше  двоє людей загинули, їхні тіла дістали з-під завалів рятувальники.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *