Девід і Вікторія Бекхеми ніжно привітали сина з 25-річчям і показали кумедні кадри з його дитинства

Гламур

Британська співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем разом з чоловіком, спортсменом Девідом, розповіли про свято у родині.

Сьогодні, 4 березня, їхній син Бруклін Бекхем, святкує 25-річчя. З нагоди ювілею зіркове подружжя присвятило синові публікації у фотоблогах та висловили своє захоплення ним.

Так, Вікторія опублікувала архівні дитячі кадри Брукліна, де він зовсім маленький у костюмі гострого перцю. Також показала, як він бавився у дитинстві й підспівував на концерті.

“Сьогодні ми святкуємо 25-річчя Брукліна! Девіде, я так тебе люблю і пишаюся, якими ж батьками ми є. Ми гарна команда! З днем народження.  Ми всі тебе дуже любимо. Щирий, веселий, талановитий з найдобрішим серцем. Ми так пишаємося тобою як сином, старшим братом та чоловіком. Ти завжди в пріоритет ставиш інших. Твоя любов та енергія такі особливі, вони завжди огортають кожного, кого ти зустрічаєш. Ми тебе любимо!”, – розчулила Вікторія Бекхем.

Своєю чергою, зірковий татусь Девід на архівних кадрах показав, як його маленький син Бруклін робив перші кроки на футбольному полі разом з ним. І опублікував їхнє ще одне архівне фото.

“З 25-річчям, мій великий хлопчику. Пишаюся тим, яким чоловіком ти виріс. Ти ще з дитинства не втратив свої внутрішні цінності – ввічливість і доброту. Ми тебе дуже любимо! Чудово проведи цей день!”, – замилував підписом Девід Бекхем.

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова привітала свою доньку з 19-річчям і показалася з нею за кордоном та розповіла про святкування.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *