Топ-5 стрижок для жінок зрілого віку з тонким волоссям: омолоджують і додають локонам об’єму

Різне

З віком тонке волосся перетворюється на справжню проблему, оскільки для таких локонів вкрай важко підібрати стрижку, яка б підкреслювала красу, омолоджувала й додавала об’єму. Модні експерти рекомендують усім жінкам за 50 звернути увагу на ультрасучасні зачіски, які закривають низку проблем. Такі стрижки надають волоссю візуальної густоти, омолоджують і створюють ефектний образ. Розповідаємо, які п’ять стрижок будуть ідеальним вибором для жінок за 50.

Боб із тупим зрізом

Це універсальна стрижка, що є топовою у списку омолоджувальних. Що не дивно, адже завдяки своїй техніці вона надає волоссю об’єму та природнього сяйва, а загальному образові – досконалої краси.

Піксі для кучерявого волосся

Якщо ви маєте кучеряве чи хвилясте волосся, тоді ця стрижка саме для вас. Вона гарно структуруватиме ваші локони, надасть їм об’єму і здорового сяяння. Така зачіска абсолютно не потребує укладання – достатньо легенько збити локони руками, щоб надати їм правильної форми.

Текстурована піксі

Завдяки техніці градуювання ваші локони набудуть об’єму в потрібних місцях. До того ж ця стрижка має омолоджувальний ефект, здатна удосконалити ваш образ, зробивши його стильним і яскравим.

Асиметричний боб

Ця стрижка перебуває на модному олімпі не один десяток років і не збирається здавати своїх позицій, оскільки вона вирішує одразу кілька проблем. Зачіска надає об’єму та здорового блиску тонкому пошкодженому волоссю, омолоджує і здатна повністю змінити ваш образ. Тому ця стрижка підходить для впевнених жінок, які хочуть кардинально змінити свій аутфіт.

Об’ємний боб

Це елегантна стрижка, яка підходить для тонкого волосся середньої довжини. Її називають еталонною, бо її полюбляють світові зірки та представниці аристократії. Що не дивно, оскільки зачіска надає об’єму завдяки градуюванню пасм і не потребує укладання.

Читайте також:

Жіночі стрижки на коротке волосся: як носити такі зачіски та не мати старший вигляд

Топові омолоджувальні стрижки на коротке волосся для жінок за 50

Топові стрижки, які пасують абсолютно всім жінкам: 4 варіанти для будь-якої форми обличчя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *