Трюк, яким користуються найхитріші кулінари: як зварити моркву для салату за 5 хвилин

Різне

Досвідчені кулінари впевнені, що цікавий спосіб допоможе зварити овоч всього лише за п'ять хвилин. Насамперед, моркву потрібно підготувати. Завжди обирайте свіжі, якісні овочі. Ретельно їх вимийте і очистіть від шкірки.

Для приготування салату моркву зазвичай нарізають кружечками або кубиками. Тому зробіть це, поки вона ще тверда.

Основний інструмент, який допоможе вам зварити моркву за 5 хвилин, це — мікрохвильова піч. Помістіть нарізаний овоч в скляну ємність, яку дозволена для використання у мікрохвильовці. Додайте невелику кількість води.

Саме вода допомагає значно пришвидшити процес приготування і зберігає вологу, тому овоч не вийде надто сухим.

Далі поставте ємність у мікрохвильову піч, включіть її на максимальну потужність на 5 хвилин. Варто зазначити, що час приготування залежить від потужності самої техніки, тому вам доведеться самостійно контролювати процес.

Після завершення — обов'язково перевірте моркву на готовність. Вона повинна бути достатньо м'якою, але не розвареною. Саме такий овоч зберігає свої смакові якості та текстуру. А після остигання можете сміливо додавати моркву до салату і насолоджуватися стравою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *