Хіт весни 2024: в моду повернулася стрижка, яку стилісти рекомендують всім жінкам

Різне

Це стрижка “грибок”. Вона має багато варіантів, включно з формою боба, піксі та каре. Тому її можна назвати універсальною, зачіска личитиме абсолютно всім жінкам, незалежно від типу обличчя і структури волосся. Розповідаємо, які варіанти зачіски “грибок” омолоджують, надають об’єму тонкому волоссю і пасують до будь-якого типу обличчя.

Гриб у формі шапочки

Ця зачіска нагадує шапочку завдяки плавному переходу від чубчика до скронь і потиличної зони. Такий варіант буде ідеальним для прямого волосся. Через свою техніку стрижка надасть об’єму та візуальної густоти навіть слабкому волоссю. Вона чудово підкреслить вилиці й витонченість шиї, кожна жінка з такою стрижкою почуватиметься, як справжня леді.

Кутовий гриб

Такий варіант стрижки нагадує укорочене каре з чубчиком, оскільки має чіткі прямі лінії чубчика, бічних зрізів і потиличної зони. Ця зачіска допоможе своїй власниці омолодитися й кардинально змінити образ.

Скуйовджений гриб

Стрижка нагадує варіант ультрасучасної піксі, але є істотна відмінність. Вона має бічні заокруглені кінці, тому надає потрібного об’єму навіть дуже тонкому та ослабленому волоссю. Зачіска підійде для будь-якої структури волосся.

Класичний гриб

Стрижка підходить для впевнених і цілеспрямованих жінок, які готові до кардинальної зміни образу. Завдяки округлій нижній лінії зачіска тримає правильну форму і має потрібний об’єм. Вона ідеально підходить на коротке тонке волосся, не потребує укладання і гарно відростає.

Читайте також:

Топ-5 стрижок для жінок зрілого віку з тонким волоссям: омолоджують і додають локонам об’єму

Більшість робить саме так: ця часта помилка в сушінні волосся зіпсує вкладання зачіски

Топові омолоджувальні стрижки на коротке волосся для жінок за 50

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *