Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт

Другі страви
  1. Курячі стегенця промийте і обсушіть паперовим рушником.
  2. Часник очистіть і дрібно наріжте.
  3. У миску влийте кефір, додайте часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішайте.
  4. М'ясо залийте маринадом із кефіру. Накрийте та відправте в холодильник на п'ять годин.
  5. Дістаньте м'ясо, видаліть надлишки маринаду. Викладіть на деко, змащене олією.
  6. Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Поради:

  • Кефір використовуйте будь-якої жирності або замініть натуральним йогуртом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *