Яку цибулю краще додавати у фарш для котлет: ви точно про це не знали

Різне

Дуже часто господині перекручують цибулю разом із фаршем у м’ясорубці та одразу  смажать котлети. Чи вірно це? Розповідаємо, в якому вигляді досвідчені господині радять додавати цибулю до фаршу.

Яку цибулю — смажену чи сиру краще додавати у фарш для котлет

Безперечно цибуля додає котлетам смаку. По-друге, фарш із сирою цибулею  довше не псується, тому що цибульний сік є консервантом. Крім того, сира цибуля надасть котлетам необхідну соковитість та м'якість. 

Але краще класти у фарш обсмажену цибулю. Тому що після обсмажування цибуля втрачає гіркоту, і котлети будуть м'якшими.  А якщо цибулю попередньо обсмажити в бальзамічному оцті та додати у фарш у карамелізованому вигляді, то ще й солодкими.

На пишноту котлет стан цибулі, яку додають, не впливає, для цього  важливо фарш  добре відбити. 

Як краще — різати цибулю в котлети чи терти

Кулінари кажуть, що це залежить від  фаршу, який використовується для котлет. Якщо котлети готуються зі звичайного фаршу, для отримання однорідної текстури краще використовувати тертку.

Якщо готуєте котлети з рубленого м'яса, цибулю варто порізати. Різати можна по-різному  — хтось ріже кубиками, хтось смужками, дехто подрібнює. Якщо цибуля нарізана крупно, їй потрібно більше часу, щоб пропаритися під кришкою. Такі котлети  вийдуть соковитими та ароматними.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *