“Зміни в суспільстві однаково будуть незворотними”: боєць влучно висловився про перемогу у війні

Війна

Військовослужбовець, сержант роти 47 бригади, який під час контрнаступу на півдні 2023 року отримав три поранення, але все одно повертався і надалі планує повертатися на фронт, поділився думкою щодо перемоги України над Росією в повномасштабній війні та адаптації військових у цивільному суспільстві. За його словами, з фронту повернуться люди вже з новим досвідом і суспільству доведеться зробити дуже багато кроків для того, щоб військовим було комфортно серед них.

Про це Станіслав Кривошеєв у проєкті “Вечір Середи” розповів журналістці “Української правди” Софії Середі.

“Я гадаю, що для мене вже не буде перемоги. Тих людей не повернеш. Ці зміни в суспільстві все одно будуть незворотними. З війни повернуться люди вже з новим досвідом. Я не хочу сказати, що з поламаними долями, але вже не такі, як вони були до цього. І суспільству доведеться зробити дуже багато кроків для того, щоб військовим було комфортно серед них”, – зазначив боєць.

Він додав, що військові можуть чудово існувати своїм мікросоціумом з мінімальною взаємодією з цивільними людьми і вони від цього нічого не втратять.

“Мені здається, це має бути комплекс рішень, за рахунок чого цивільні інтегруються до військової спільноти, не навпаки””, – зазначив Станіслав Кривошеєв.

Нагадаємо, найближчим часом окупанти спробують скористатися весняним потеплінням, а так звана “зеленка” дозволить Росії змінити свою тактику. По це в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua сказав військовий експерт, колишній речник генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ВАЖЛИВО: Росія змінює тактику! Паузи у війні не буде! Важливий прогноз для України

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *