Найуніверсальніша форма нігтів, яка в тренді цієї весни: що таке сквоовал та як його зробити вдома

Різне

Розповідаючи про модні тренди, саме про форму нігтів йдеться вкрай рідко. Адже цей нюанс часто залежить від особистих вподобань і фізичних особливостей рук конкретної людини. Проте цього весняного сезону нейл-експерти рекомендують звернути особливу увагу на сквоовал. Це вдосконалена форма нігтів, яка претендує посісти найвищі сходинки за популярністю.

Трендовий манікюр весни 2024 року: що таке сквоовал

Сквоовал у манікюрі – це скорочена назва двох форм нігтів. Від англійських слів “square” (квадрат) і “oval” (овал). Буквально можна перекласти як квадратний овал. Ця закруглена форма прийшла на зміну стандартним овальним нігтям і одразу стала дуже популярною.

На думку фахівців, варто звернути увагу саме на сквоовал хоча б лише тому, що самостійно зробити трендову форму нігтів набагато простіше, ніж повторити складний дизайн. До того ж сквоовал є чудовим проміжним варіантом форми, який підійде тим, хто хоче відростити нігті, тому що він максимально наближений до натуральної форми.

Нейл-майстриня Ханна Мааз каже, що заокруглений сквоовал надає нігтям природнішого вигляду, адже повторює натуральні вигини. Він ідеально підійде пошкодженим нігтям чи нігтям з неправильною формою. Загалом сквоовал підійде як для коротких, так і для довгих нігтів. На коротких це ще й доволі практично.

Як зробити сквоовал самостійно

Для того, щоб грамотно оформити форму сквоовал, необхідно дотримуватися певних правил.

Вільний край нігтя залишайте максимально прямокутним, заокругленими мають бути лише кути. Під час підпилювання не важко захопитися, тому пам'ятайте, що сквоовал не потребує тривалого шліфування. Інакше він перетвориться на звичайний овал.

Починати оформлення сквоовалу фахівці радять від верхньої точки. Тобто підпилювати край необхідно паралельно основі нігтьового ложа. Щойно верхня лінія стане прямою, можна переходити до кутів, щоб зробити їх трохи м'якшими. Якщо ж почати з кутів, то є велика ймовірність, що нігті перетворяться на овал.

Для оформлення сквоовалу нейл-майстри радять використовувати пилки з грифом не вище 240. Завдяки такому інструменту можна легко обробити нігтьову пластину, мінімально заокругливши її краї.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *