Наслідки ракетного удару по Сумах: 26 людей постраждали, є загиблі (фото)

Події

Ракетний удар, якого було завдано російською армією по місту Суми 7 березня, забрав життя двох людей, ще 26 осіб постраждали, шестеро з них перебувають в лікарні.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 березня, в Сумській обласній військовій адміністрації (ОВА).

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приміщення школи, центральної міської лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. 

У лікарні пошкоджено 28 вікон та 2 дверей. Вікна закриті, відбувається прибирання території. Заклад працює, госпіталізація проводиться.

В Сумському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф пошкоджено адміністративну будівлю, вибито та пошкоджено 36 віконних блоків, стелю на 4 поверхах, 3 слухові вікна на покрівлі, приміщення гаражу, 12 віконних блоків, 6 автомобілів екстреної допомоги; віконні блоки в господарських приміщеннях. Загалом пошкоджено 59 віконних блоків. 

В обласному центрі крові пошкоджено 21 вікно та 2 вхідних дверей. 

В комунальному закладі Сумської обласної ради пошкоджено 4 вікна, двері і дах.

У навчальному закладі пошкоджено 12 вікон, 2 дверей, стіна будівлі. Електропостачання, теплопостачання, центральне водопостачання та водовідведення відновлено. Заклад працює в штатному режимі.

У Навчально-виробничому центрі пошкоджено 6 вікон.

У будівлі СТО пошкоджено всі вікна на воротах та в цеху будівлі.

У будівлі водоканалу пошкоджено 5 вікон, 3 дверей.

Для проведення робіт з ліквідації наслідків ракетного удару було залучено 16 одиниць техніки та  92 рятувальники.

Нагадаємо, раніше було відомо лише про одну поранену цивільну особу внаслідок вчорашнього удару російських окупантів по Сумах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *