Як не зіпсувати стосунки: 10 речей, яких не можна робити, щоб не відштовхнути чоловіка

Різне

Мабуть, кожна жінка хоче мати стосунки, які б приносили щастя і тривали все життя. Психологи надали рекомендації, чого не варто робити під час спілкування з чоловіком, який нещодавно з’явився у вашому житті. Розповідаємо, яких 10 речей не варто робити у спілкуванні, щоб не відштовхнути від себе потенційного партнера.

Які 10 речей у жіночій поведінці відштовхують чоловіків

  • Занадто швидкий розвиток подій. Якщо ви знайомі з чоловіком кілька днів чи тижнів, не варто вже планувати весілля. На те, щоб пізнати одне одного, потрібен час. А занадто швидкий розвиток подій злякає вашого обранця і зустрічі можуть припинитися.
  • Невпевнена чи нав’язлива поведінка. Жінку, яка невпевнена в собі, видає її поведінка. Вона може нервово сміятися, багато говорити чи вихвалятися. Чоловік інстинктивно зчитує невпевненість, і це його відлякуватиме. Оскільки вашому партнерові буде здаватися, що його використовують.
  • Закритість. Якщо ви не можете розкритися перед чоловіком, а у вас вже було кілька побачень, тоді вам варто пропрацювати це. Можливо, у вас були якісь попередні невдалі стосунки, і вам важко розкритися перед партнером. Тоді це треба робити поступово, щоб чоловік відчував, що ви йому довіряєте.
  • Розмови про гроші. Не варто у перші місяці знайомства цікавитися матеріальним становищем  чоловіка. Це може його насторожити, він подумає, що ви з ним лише через гроші.
  • Відсутність таємничості. Чоловіки за своєю природою – мисливці. А коли жінка повністю відкрита, не має в собі загадки, яку б чоловікові довелося розгадувати, він швидко втрачає свій інтерес. Тому не варто повністю розкриватися перед партнером, дайте йому місце для роздумів та фантазій, це лише зміцнить ваші стосунки.
  • Надмірна увага. Уникайте частих дзвінків та повідомлень, не варто нав’язуватися партнерові. Якщо ви приділятимете надмірну увагу чоловікові, йому не залишиться місця для його власних дій. Він може вкрай швидко втратити до вас інтерес.
  • Близькість на першому побаченні. Це вкрай суперечливе питання, та якщо ви бажаєте мати з партнером довготривалі стосунки, то спочатку було б добре пізнати його.
  • Знайомства, щоб закрити власні потреби. Якщо вам потрібен чоловік лише для зарплати в дім, через майно чи соціальний статус, тоді може виявитися, що вас також використовуватимуть для задоволення власних потреб. Тому спочатку треба визначитися, для чого вам стосунки з чоловіком, щоб потім не розчаровуватися.
  • Згадки про минулі стосунки. Тут варто зрозуміти, чи було б вам приємно слухати про колишніх подруг свого теперішнього чоловіка.   
  • Зловживання алкоголем. Не варто на побаченнях зловживати спиртними напоями, щоб наступного дня не було соромно за свою поведінку.

Читайте також:

Які ознаки того, що ви вибрали “свого” чоловіка і ваші стосунки будуть щасливими

Молоді їм не цікаві: в якому віці жінки найпривабливіші для чоловіків

Він кохає по-справжньому: речі, які чоловік робить лише для тієї жінки, яку дійсно любить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *