3 хвилини – і підлога сяятиме чистотою кілька днів: маленька хитрість, про яку мало хто знає

Різне

Щоб не мити підлогу кожного дня, кмітливі господині винайшли спосіб, який вирішить цю проблему раз і назавжди. Лише одна маленька хитрість – і ваша підлога сяятиме чистотою впродовж кількох днів. А ви зможете витратити зекономлений час на приємніші для себе речі. Розповідаємо, як помити підлогу швидко і без зайвих зусиль, щоб вона залишалася чистою якомога довше.

Чим помити підлогу до ідеального блиску

Досвідчені господині рекомендують зробити засіб для миття підлоги своїми руками. Якщо помити її таким способом, вона кілька днів залишатиметься чистою. До того ж ця суміш забезпечить дезінфекцію та приємний аромат.

Для приготування мийного засобу треба взяти такі складники:

  • 2 столові ложки відбілювального засобу;
  • 1 столову ложку оцту;
  • 2-3 столові ложки засобу для миття підлоги;
  • 5 літрів води.

Змішайте всі інгредієнти у воді й помийте підлогу. Після такого миття вона блищатиме впродовж кількох днів. До того ж відбілювач у складі суміші продезінфікує підлогу, а оцет надасть їй блиску і створить додатковий захист від бактерій.

Якою шваброю краще мити підлогу, щоб не було розводів

Якщо мити підлогу правильно, то не треба буде повертатися до цієї клопіткої справи щодня. Адже під час прибирання бруд може залишатися лише тому, що у вас неправильно підібраний інвентар.

Професійні клінери рекомендують користуватися шваброю з ганчіркою з мікрофібри, оскільки така тканина забезпечує максимальне чищення і не залишає розводів. Коли миєте підлогу, можна робити це круговими рухами – в такий спосіб мийний засіб наноситиметься рівномірно.

Експерти не рекомендують використовувати швабру з губкою, оскільки таким матеріалом можна рознести бруд ще більше, а не вимити його.

Читайте також:

Навіть старі кухонні рушники будуть, наче нові: цей метод допоможе позбутися в’їдливих плям

Вікна сяятимуть чистотою кілька місяців: як до блиску вимити скло після зими

Навіть дуже стара ванна стане білосніжною: просто помийте її цим копійчаним засобом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *