Тотальне знищення: “Баварія” з хет-триком Кейна розтоптала аутсайдера Бундесліги (відео)

Спорт

“Баварія” на власному полі розтрощила “Майнц” у матчі 25-го туру німецької Бундесліги. Поєдинок на “Альянц Арені” в Мюнхені завершився з рахунком 8:1.

На 13-й хвилині гри мюнхенців вивів уперед Гаррі Кейн, а через сім хвилин Леон Горецка подвоїв перевагу господарів поля.

На 31-й хвилині гості скоротили відставання зусиллями Надіма Амірі, однак перед перервою Кейн оформив дубль.

У другому таймі м'яч ще п'ять разів побував у воротах “Майнца”. По голу забили Томас МюллерДжамал МусіалаСерж Гнабрі, а також Кейн і Горецка, які завершили матч із хет-триком та дублем відповідно.

Огляд матчу “Баварія” – “Майнц”

Зазначимо, що для Кейна це вже четвертий хет-трик цього сезону Бундесліги. 30-річний англієць забив 30 голів у 25 матчах чемпіонату, що є абсолютним рекордом з у дебютному сезоні німецької ліги. Також у його активі 6 асистів.

Гаррі впевнено очолює перегони бомбардирів Бундесліги – у його найближчого переслідувача, нападника “Штутгарта” Серу Гірассі, 21 гол.

Перемога дозволила мюнхенцям (57 очок) скоротити відставання від лідера чемпіонату “Баєра” до 7 балів. Однак леверкузенський клуб зіграв на один матч менше. “Майнц” (16 пунктів) йде в зоні вильоту на передостанній позиції.

У наступному турі чемпіонату Німеччини підопічні Томаса Тухеля 16 березня на виїзді зустрінуться з “Дармштадтом”, а “Майнц” того ж дня прийме “Бохум”.

Читайте також:

Ліверпуль – Манчестер Сіті: де дивитися і ставки букмекерів на суперматч АПЛ

“Манчестер Юнайтед” завдяки двом пенальті обіграв “Евертон” з Миколенком у 28-му турі АПЛ (відео)

“Барселона” завдяки голу 16-річного вундеркінда здолала “Мальорку” та обійшла “Жирону” в Ла Лізі (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *