Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

Другі страви

Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

Інгредієнти для приготування сирників:

  • домашній сир  — 600 г,
  • яйце  — 1 шт.,
  • цукор  — 4 ст. л.,
  • ванільний цукор — 1 ч. л.,
  • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
  • олія для смаження.

Приготування сирників:

  • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
  • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
  • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
  • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
  • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
  • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *