Одна з найпотужніших атак: Хезболла випустила по Ізраїлю близько 100 ракет

за кордоном

У вівторок вранці, 12 березня, бойове угруповання Хезболла випустило понад 100 ракет по півночі Ізраїлю.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на ізраїльських військових.

Зазначається, що це був один із найсильніших обстрілів за кілька місяців транскордонних ударів. Видання пише, нібито це викликає побоювання, що війна в Газі може поширитися на інший фронт.

Невідомо, скільки ракет впало або було перехоплено ізраїльською системою ППО. Збройні сили Ізраїлю ( ЦАХАЛ) заявили, що їхні винищувачі у відповідь завдали ударів по низці об'єктів, пов'язаних з Хезболлою в Лівані.

Тим часом, Times of Israel пише, що спочатку  Хезболла випустила приблизно 70 ракет по Голанських висотах із території Лівану, а потім – ще 30.  

Зазначається, що бойовики взяли на себе відповідальність за ці обстріли та заявили, що випустила понад 100 ракет по двох ізраїльських військових базах на Голанських висотах.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль продовжить наступ у Газі. Зокрема, у місті Рафак, попри дедалі сильніший міжнародний тиск. 

Крім того, політик натякнув на швидке закінчення війни проти ХАМАС. Прем'єр вважає, що військова операція проти бойовиків  у Секторі Гази може закінчитись приблизно через місяць або два.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *