Стрижка, яка підійде для тонкого, густого та кучерявого волосся: потрібно лише знати нюанси

Різне

Чи існують універсальні стрижки, які підходять для будь-якого типу волосся? Виявляється, що таких стрижок немало. Серед них і боб-каре.

Стилісти рекомендують спробувати її всім. Цю стрижку легко укладати, головне врахувати тип волосся та особливості форм обличчя. А варіантів боб-каре багато, можна обрати свій.

Зачіска для тонкого волосся

Власницям тонкого волосся перукарі рекомендують зробити рівний боб однієї довжини, без пасом і шарів. Максимально об'ємним буде виглядати довгий боб, з довжиною волосся до ключиць.

Якщо рівний боб здається нецікавим, можна додати буквально пару коротких пасом, щоб пом'якшити форму стрижки та оживити кінці волосся.

Стрижка для густого волосся

Густе волосся складніше укладати, його власницям варто звернути увагу на профільований боб. Потрібно більше «зняти» пасма ззаду, на потилиці та практично нічого не чіпати біля обличчя — саме так можна домогтися ідеальної форми.

Для укладання неслухняного волоссі гладко та рівно можна скористатися засобом  з позначкою anti-frizz,  а для створення романтичних хвиль — мусом.

Боб-каре для кучерявого волосся

Дівчатам та жінкам із кучерявим волоссям потрібно бути обережними. Якщо обстригти його коротко, можна стати схожою на качан капусти броколі. З усім тим, саме у кучерявого волосся найбільше шансів гарно обіграти боб. Основне  — багатошаровість, а рівний боб, одна довжина в цьому випадку матиме нудний вигляд.

Щоб укласти кучеряве волосся, просушіть пасма, промокаючи їх рушником, щоб не роз'єднати водночас кучерики, щоб уникнути кошлатості. Потім посушіть на низькій швидкості феном, без щітки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *