7 ознак, які свідчать, що чоловік у вас закохався

Різне

Вважається, що чоловіки не емоційні, принаймні порівнюючи з жінками, приховують свої почуття і думки, особливо якщо це стосується симпатії та закоханості.

І все ж таки є певні ознаки, які свідчать про закоханість чоловіка.

Отже, як, на думку експертів, поводиться закоханий чоловік?

  1. Повторює поведінку об'єкта закоханості. Чоловік, який небайдужий до жінки, несвідомо починає повторювати її рухи й жести.
  2. Намагається зайвий раз ненавмисно доторкнутися до жінки і використовує для цього будь-яку можливість. Чоловік намагається “випадково” зачепити дівчину чи жінку, проходячи повз неї, торкнутися руки рукою тощо.
  3. Дивиться крадькома, але уникає прямого погляду. Чоловік намагається знайти можливість зайвий раз подивитися на об'єкт своєї закоханості. І дивиться на неї доти, доки вона цього не бачить. А щойно закоханого “зловили” на цьому, він одразу відводить погляд.
  4. Хвилюється. Яким би спокійним і стійким не був чоловік, перебуваючи поряд зі своєю симпатією, він починає хвилюватися. І часто це хвилювання дуже помітне.
  5. Сміється навіть з невдалих жартів. Щоб перевірити, чи закоханий у вас чоловік, пожартуйте з ним невдало. Якщо чоловік засміявся, хоча жарт відверто не заслуговував на таку реакцію, не виключено, що ви подобаєтеся співрозмовникові. Втім, можливо, чоловік так відреагував із ввічливості.
  6. Демонстрація байдужості. Чи помічали ви коли-небудь за чоловіками такі дії: спілкуєтеся і начебто навіть зближуєтеся, але раптово чоловік починає віддалятися. Так відбувається часом через те, що він раптом усвідомлює власні почуття до жінки. Наляканий ними, він починає демонструвати байдужість або навіть спершу ігнорувати жінку, в яку закохався.
  7. Змінює зовнішність і поведінку. Закохані чоловіки нерідко міняють свій гардероб, починають стежити за модою, відвідувати тренажерний зал тощо.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *