Забарний забив дебютний гол в АПЛ і допоміг “Борнмуту” здійснити суперкамбек проти “Лутона” (відео)

Спорт

Український захисник “Борнмута” Ілля Забарний відзначився дебютним голом за англійський клуб. Наш співвітчизник забив у перенесеному матчі 17-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) проти “Лутона” (4:3).

Цей поєдинок було перенесено з 16 грудня, коли у другому таймі капітан “Лутона” Том Лок’єр знепритомнів на полі. Той матч не дограли й було ухвалене рішення його повністю переграти.

 У першому таймі новачок елітного дивізіону шокував господарів трьома голами: відзначилися Тахіт Чонг, Чедозі Огбене та Росс Барклі.

Проте після перерви підопічні Андоні Іраоли зуміли здійснити феєричний камбек. На 50-й хвилині ворота гостей розпечатав Домінік Соланке.

А потім на 62-й хвилині забив Забарний. 21-річний українець вдало зіграв на добиванні після подачі з кутового та головою спрямував м’яч до сітки – гравець “Лутона” намагався запобігти голу, але вибив м’яч уже після того, як він перетнув лінію воріт.

На цьому “вишні” не зупинилися і ще двічі вразили ворота суперника. На 64-й хвилині влучного удару завдав Антуан Семеніо, а на 83-й хвилині він же оформив дубль і приніс господарям надвольову перемогу.

Огляд матчу “Борнмут” – “Лутон”

Буде додано незабаром.

Після цієї перемоги “Борнмут” (35 очок) посідає 13-те місце в АПЛ. “Лутон” (21 бал) перебуває в зоні вильоту на 18-й позиції – від рятівної 17-ї сходинки команду відділяє три залікові пункти.

Читайте також:

Ребров оцінив шанси Циганкова зіграти в матчі плейоф відбору Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини

Збірна України зіграє з Польщею перед стартом Євро-2024: названо дату товариського матчу

Найдовша переможна серія: саудівський клуб встановив унікальний рекорд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *