Таїсію Повалій, яка назвала себе “російською українкою”, рознесли у Мережі: “Мавпа ти облізла”

Прихильниця Путіна, співачка-зрадниця Таїсія Повалій не припиняє обурювати українців своїми недолугими та цинічними заявами.

Цього разу в інтерв’ю одному з РосЗМП (засоби масової пропаганди — прим.ред) путіністка видала, що вона “російська українка” і мріє випустити музичний альбом з українськими та російськими піснями:

“Я хочу випустити українсько-російський альбом, в якому будуть і українські, і російські пісні. Ви знаєте, це моя місія. Я – російська українка, я радянсько-російська українка”, — заявила Повалій.

Маячня, яку сказала путіністка і Z-патріотка Повалій, неабияк обурила українців. У коментарях під постом з відео вони підібрали більш влучні епітети, якими зрадниця могла б себе набагато краще охарактеризувати:

  • С*ка ти продажна, але не українка!
  • Ти – непотріб, путінська шльондра
  • Дурепа стара, а не українка
  • Ти мразота фашистська і до України ти не маєш жодного відношення! 
  • Мавпа ти облізла, а не українка! Не паскудь своїм брудним ротом українських пісень
  • Собака ти безпородна

Зазначимо, що Таїсія Повалій народилася на Київщині і співочу кар’єру почала будувати в Україні. Ще до початку повномасштабної війни втекла до Росії, де почала жити і працювати. Зрадниця підтримала криваву політику Путіна і вторгнення диктатора до України. “У тому, що сьогодні робить Росія, я бачу порятунок і свій, і України”, — якось заявила Повалій.

Нагадаємо, місяць тому СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій за трьома статтями. Зрадниця публічно не раз закликала до захоплення всієї території України.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *