Атака на Одесу: відомий співак втратив рідну людину, а Могилевська зі сльозами закликала допомогти

Війна

У п'ятницю, 15 березня, російські терористи завдали підступного подвійного удару ракетами по Одесі.

Ворожий снаряд поцілив у цивільну інфраструктуру. Станом на вечір 15 березня в Одесі загинуло 20 мирних мешканців, серед яких і рятувальники. Загалом постраждало 73 людини, з яких 9 – співробітники ДСНС. Наразі продовжуються пошуки людей під завалами й ліквідовуються наслідки трагедії.

Українські зірки вже відреагували на злочини російських вбивць, надали розголосу трагедії та висловили співчуття. До того ж закликали допомагати постраждалим.

Melovin

Український співак, який народився в Одесі, вийшов на зв'язок з шанувальниками, щоб повідомити сумну звістку. На жаль, внаслідок ворожого удару по рідному місту він втратив рідну людину.

“Сьогодні в результаті ранкового обстрілу Одеси 16 людей були вбиті росією, ще 73 – поранені. Щойно дізнався, що серед загиблих є мої рідні”, – написав англійською артист у сторіз.

Наталка Карпа

Співачка висловила свою ненависть до ворогів і розповіла про втрату знайомого в Одесі, який боронив Україну в лавах ЗСУ. За словами зірки, вони іноді бачилися із захисником на днях народженнях чи в потязі й багато говорили.

Тетяна Літвінова

Кулінарна експертка, яка є родом з Одеси, не змогла стримати сліз від кількості жертв і висловила всім щирі співчуття. І запевнила, що з її мамою, на щастя, все гаразд.

“Моя Одеса. Знову. Кількість жертв просто жахлива. Мої співчуття рідних загиблих, а також всім, хто постраждав сьогодні. Маємо надію, що можливо, сьогодні буде спокійна ніч. Моя матуся в нормі – всі, хто запитує, відповідаю одразу”, – зазначила знаменитість.

Наталія Могилевська

Співачка записала окреме відозвернення для своїх шанувальників і оголосила про відкриття надважливого збору для двох лікарень, в яких опинилися постраждалі одесити. Зірка терміново закликала всіх долучитися, зробити донат й забезпечити медзаклади необхідними медикаментами.

“Сьогодні в Одесі сталася жахлива трагедія. До мене звернулися волонтери, яких я особисто знаю протягом 10 років, я їм довіряю. Постраждалі в Одесі потребують величезної допомоги. Конкретні дві лікарні, де опинилися поранені. Вони терміново потребують медикаментів, тому ми відкриваємо збір”, – наголосила артистка.

Руслана

Співачка висловила свої співчуття родинам загиблих і закликала долучатися до донорства крові.

Даша Астаф'єва

“Черговий теракт у Одесі від підокраїни сусіда… Сподіваюсь, колись настане момент, і всі до одного, і загарбники, і ті, що відсиджуються, відповідатимуть до кінця існування недонації. Мої співчуття постраждалим та подяка всім, хто рятує та бореться проти суцільного зла”, – емоційно відреагувала артистка.

Андрій Бєдняков

“АдЕса-мама”, – завжди чув від них. Але в них у крові напитися й бити своїх мам. Одесо, мої щирі співчуття. Одесити, здавайте кров. Допомагайте одне одному. Зараз як ніколи хочу до вас”, – закликав шоумен.

KOLA

“Ріки крові… Коли вже нажреться той диявол? Коли світ вже щось зробить, а не просто буде балакати? Коли ж ви нажретеся! Іроди! Коли світ відреагує?”, – в розпачі написала артистка.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *