Всього лише одна фраза покаже, що людина не хоче з вами спілкуватися: найпопулярніша відмовка

Різне

Хоча ця відмовка має кілька варіацій, але її сенс залишається незмінним і приблизно має такий вигляд: “Я зайнятий, давай якось іншим разом”. Що частіше ви її чуєте від своїх друзів, знайомих, рідних, то менше хочеться ділитися з людиною переживаннями, емоціями, діями, думками та й просто часом.

Річ не в тім, що людина дійсно настільки зайнята, що не може приділити хвилину часу іншій, особливо якщо вона відчуває до цієї особи симпатію чи дружбу.

Звісно, кожен з нас хоча б раз у житті був сильно завантажений роботою та іншими справами, але для своїх близьких або коханих ми завжди знаходимо час для того, щоб побачитися, поговорити за чашкою кави чи навіть просто зателефонувати і запитати про те, як вони почуваються.

І якщо людина через свою неорганізованість може забути привітати з днем народження, перетелефонувати або спізнитися на зустріч, то постійна зайнятість вказує саме на те, що вона не відчуває до вас теплих почуттів і не хоче спілкуватися.

Цікаво, що психологи також виділяють такі ознаки того, що людина не хоче з вами розмовляти. Насамперед вона читатиме повідомлення ніби між рядків. Найчастіше, коли вам довго відповідають на повідомлення або не телефонують після пропущенного дзвінка, це означає, що ви не цікаві співрозмовникові.

На небажання спілкуватися може вказувати й тон співрозмовника. Він буде роздратованим. Якщо людина щиро зацікавлена в розмові з вами, її голос звучатиме ввічливо. А ще, кажуть експерти, люди, які не хочуть з вами спілкуватися, не дивитимуться в очі. Їхній погляд блукатиме на всі боки чи раз у раз падатиме на годинник.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *