Окупанти можуть готувати масований ракетний удар під час виборів в РФ: військовий експерт пояснив деталі

Події

Російські окупанти можуть готувати масований ракетний та дроновий удар. І провести таку атаку вони можуть будь-якої миті.

Про це в ефірі “1+1” розповів військовий експерт Михайло Самусь.

 “Насправді, очікувати можна завжди. Як правило, коли Росія накопичує ракети, накопичує “Шахеди”, вони можуть вдарити в будь-який момент… Росіяни зараз б'ють по прикордонним районам, використовуючи С-300, С-400… Використання тих ракет, які потребують, наприклад, цілевказання супутникового і радіоелектронного, тобто стратегічна авіація, Ту-95 – вони також можуть використати”, – наголосив Михайло Самусь.

За його словами, треба бути готовими до того, щоби швидко реагувати та бути в безпечному місці.

“Треба розуміти, що дійсно це істоти, які можуть допустити будь-які криваві події особливо на цьому фоні, коли у них фактично-то успіхів на фронті немає, у них є проблеми вже на своїй території… і взагалі ситуація не дуже добра. Тому вони можуть бити по цивільним, можуть створювати фон, що насправді все іде добре. Бачите, вони завдають ударів по всій Україні”, – зауважив військовий експерт.

Нагадаємо, що внаслідок підступного подвійного удару ракетами, якого завдали російські терористи у п’ятницю, 15 березня, по місту Одесі, загинуло вже 20 осіб.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *