У Житомирі з’ясування стосунків між чоловіками закінчилося смертю: поліція розслідує вбивство

Події

Вночі 15  березня у Житомирі біля під'їзду однієї з багатоповерхівок знайшли тіло 34-річного чоловіка. Поліцейські затримали причетного до його смерті.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

За попередньою інформацією, житомирянин запросив у гості свого колегу. Чоловіки разом вживали спиртне. Між ними виникла сварка – спочатку в квартирі, а згодом вони вийшли на вулицю з’ясовувати стосунки вони. Біля під’їзду гість з них вдарив свого знайомого в обличчя. Той не втримався на ногах та впав, вдарившись головою.

“Зрозумівши, що товариш отримав травму, чоловік намагався привести його до тями та викликав невідкладну допомогу. Однак 34-річний травмований помер до прибуття медиків”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили 36-річному затриманому про підозру у вбивстві через необережність. Наразі триває встановлення всіх обставин події. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі терміном від трьох до п'яти років.

Як повідомлялося, у Львові невідомий з бритвою напав на студентку у вбиральні університету імені Івана Франка. Погрожуючи небезпечною бритвою, він схопив дівчину за шию та завдав їй тілесних ушкоджень. 

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *