“Дженоа” з Малиновським на виїзді відібрала очки у “Ювентуса” в матчі Серії А (відео)

Спорт

 “Дженоа” українського півзахисника Руслана Малиновського на виїзді зіграла внічию з “Ювентусом” у матчі 29-го туру італійської Серії А. Поєдинок у Турині завершився з рахунком 0:0.

Незважаючи на суттєву перевагу за кількістю ударів: 16 проти 5 (у площину воріт – 2:2), “Стара синьйора” так і не змогла забити бодай раз. За очікуваними голами (xG) туринці незначно перевершили “грифонів” – 0,89 на 0,21.

Догравав зустріч туринський гранд у меншості – у компенсований час за фол і неспортивну поведінку жовті картки отримав сербський нападник “б'янконері” Душан Влахович.

Зазначимо, що Малиновський розпочав матч на лавці для запасних і вийшов на поле на 70-й хвилині, замінивши Альберта Гудмундссона. Для Руслана це був 25-й поєдинок цього сезону в Серії А, на його рахунку три голи та один асист.

Огляд матчу “Ювентус” – “Дженоа”

Після цього матчу “Ювентус” (59 очок) залишився на третьому місці у Серії А. Туринці за додатковими показниками поступаються “Мілану”, який має поєдинок у запасі. “Дженоа” (34 бали) посідає 12-ту позицію.

У наступному турі чемпіонату Італії, після міжнародної паузи, “Стара синьйора” 30 березня на виїзді зіграє проти “Лаціо”, а команда Малиновського того ж дня прийме “Фрозіноне”.

Читайте також:

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль: де дивитися і ставки букмекерів на матч 1/4 фіналу Кубка Англії

Атлетіко – Барселона: де дивитися і ставки букмекерів на центральний матч 29-го туру Ла Ліги

“Жирона” з Довбиком, але без Циганкова поступилася “Хетафе” у чемпіонаті Іспанії (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *