Млинці на сироватці: найбюджетніший рецепт традиційної страви

Випічка і страви з борошна

Склад інгредієнтів дуже простий: сироватка, яйця, цукор, борошно, сода і крохмаль. Млинці виходять в міру солодкими та підходять для солоних і солодких начинок.

  1. Сироватку розділіть на дві частини, 500 мл доведіть до кипіння на середньому вогні.
  2. У глибокій мисці з'єднайте яйця, цукор і сіль. Збийте вінчиком і додайте решту 500 мл некип'яченої сироватки. Перемішайте. Всипте просіяне борошно, крохмаль і злегка збийте вінчиком.
  3. До миски вилийте 500 мл гарячої сироватки, додайте соду, перемішайте і влийте до тіста. Все ще раз перемішайте і залиште на 10 хвилин, потім додайте олію. Знову перемішайте.
  4. Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.

Поради:

Крохмаль використовуйте будь-який.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *