Склад інгредієнтів дуже простий: сироватка, яйця, цукор, борошно, сода і крохмаль. Млинці виходять в міру солодкими та підходять для солоних і солодких начинок.
- Сироватку розділіть на дві частини, 500 мл доведіть до кипіння на середньому вогні.
- У глибокій мисці з'єднайте яйця, цукор і сіль. Збийте вінчиком і додайте решту 500 мл некип'яченої сироватки. Перемішайте. Всипте просіяне борошно, крохмаль і злегка збийте вінчиком.
- До миски вилийте 500 мл гарячої сироватки, додайте соду, перемішайте і влийте до тіста. Все ще раз перемішайте і залиште на 10 хвилин, потім додайте олію. Знову перемішайте.
- Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.
Поради:
Крохмаль використовуйте будь-який.
Читайте також: