Ірина Сопонару показалася з мамою та розповіла, як вона з батьками проводить час

Гламур

Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару приїхала до Чернівців та показалася з мамою Тамарою.

Так, акторка приїхала до рідного міста разом зі своїми зірковими колегами в рамках гастрольного туру з виставою “Наші Кайдаші”. І у своєму фотоблогу показала, як незадовго до вистави прямує до Чернівецької обласної філармонії, де мала б відбуватися подія. Тим часом за кермом авто у цей час поруч сиділа її мама Тамара. Також Ірина поділилася своїми хвилюваннями перед виходом на сцену у присутності рідних. І додала, що на виставу завітає не лише її мама, але й тато.

“Я в Чернівцях. Ця чарівна пані везе мене до філармонії, де в нас сьогодні вистава “Наші Кайдаші”. Я з нетерпінням чекаю, для мене це велика честь. Дуже хвилююся грати в своєму рідному місті. Я відчуваю відповідальність. Але у мене є чудова група підтримки. Матуся, татусь будуть ввечері. Сьогодні у нас час для сім'ї”, – розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару зізнавалася, що ця вистава містить доволі пікантні сцени, у яких вона цілується з іншим актором. Тому зірка відповіла, як її наречений-іноземець реагує на це та чи запрошувала вона його до глядацької зали.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *