Вагітна дружина Тігіпка замилувала фото з їхніми трьома підрослими синами-красенями

Гламур

Дружина колишнього віцепрем'єра України, а нині бізнесмена та банкіра Сергія Тігіпка Алла Зіневич поділилася родинними знімками.

Так, у своєму фотоблогу 39-річна Зіневич опублікувала ніжні фото з трьома синами. У кадрі в фіолетовій сукні вона демонструє помітно округлий животик, а довкола неї позують діти. Зокрема, сини ніжно обіймають маму, а вона їх у відповідь. Також Алла процитувала “Книгу, яку б ви хотіли прочитати своїм батькам” психотерапевта Філіпа Перрі й наголосила, що важливо працювати над вибудовуванням правильних стосунків з дітьми.

“Якби мене попросили дати лише одну пораду, я б сказала: “Ваша дитина – це не робота, яку треба виконати, і не проєкт, який треба постійно вдосконалювати. Ваша дитина – це людина, з якою треба будувати стосунки. Мала чи велика – це, насамперед, людина”, – написала Алла Зіневич.

Нагадаємо, у бізнесмена Сергія Тігіпка від попередніх шлюбів є ще четверо дітей. Нещодавно вагітна вчетверте Алла Зіневич поділилася, чи підтримує вона з ними контакт і як ладнають між собою всі діти.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *