Дружина Решетніка різко відповіла на закиди, що вона “бреше” про їхню ідеальну сім’ю

Гламур

Дружина ведучого Григорія Решетніка – блогерка Христина Решетнік – різко відповіла на закиди, що вона нещира та разом з чоловіком “бреше” про їхню ідеальну сім'ю.

У своєму Instagram блогерка показала коментарі, які їй пишуть невдоволені користувачі. Здебільшого, вони звинувачують Решетніків у нещирості, адже, мовляв, таких ідеальних сімей не існує. Утім, Христина не стала терпіти хейт. Вона зазначила, що в них з чоловіком, як і у всіх, бувають негаразди, утім вони працюють над стосунками, адже прагнуть бути щасливими одне з одним.

“Вони такі ідеальні, аж тошно, хочуть бути ідеальними, але це не можливо”, – такі коментарі прилітають. Чому ви думаєте, що не буває ідеальних стосунків та людей? Для кожного з нас цей показник індивідуальний. Для когось норма розлучатись п'ять разів і залишати п'ятьох дітей, а для когось ніколи не одружуватися. У кожного свої проблеми в стосунках, сварки і примирення, у всіх ситуації подібні. Але результат різний, бо ступінь відповідальності буває різним. І тільки ми самі обираємо – бути одне з одним щасливими чи ні”, – зазначила Христина.

Дружина Решетніка також наголосила, що прагне бути ідеальною лише для себе і постійно над цим працює. Блогерка побажала коментаторам стежити за собою і не лізти до чужої сім'ї.

“Я не прагну бути ідеальною для когось, я прагну бути ідеальною для себе! Не зраджувати собі, своїм цінностям і пріоритетам в житті, бути натхненною і щасливою дружиною і мамою! Я це хочу і над цим працюю! Cаме це я бачу в інших, бо в інших людях ми бачимо своє віддзеркалення”, – додала Христина.

Нагадаємо, нещодавно Григорій Решетнік розповів, скільки коштів на місяць витрачає на родину та чому досі не має власного житла.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *