Тіна Кароль розкрила секрет стрункості та зізналася, які процедури краси робить

Гламур

Українська співачка Тіна Кароль вирішила відверто поспілкуватися з прихильниками.

Фани поставили знаменитості чимало запитань, а особливо про догляд за фігурою та шкірою обличчя. Артистка зізналася, що близько 20 років постійно сиділа на дієтах та обмежувала себе в їжі. Нині ж Кароль дотримується іншої думки. Співачка в обід може їсти все, вранці – білки, а от ввечері – овочі.

“Була 20 років на дієтах. Все маркетинг… В обід можна все! А саме від 13 до 15 години. Ранком – білки, ввечері – овочі”, – зізналася Кароль.

Артистка також розсекретила, як доглядає за шкірою обличчя. За словами співачки, вона намагається висипатися, уникає шкідливих звичок, насичує шкіру вітаміном С, а також кремами. До речі, Тіна Кароль заінтригувала, що мати гарний вигляд їй допомагає закоханість.

До речі, артистка встигла й відповісти на запитання про особисте життя. Співачка дала чітко зрозуміти, що її серце зайняте музикою. Ймовірно, саме про цю закоханість говорила артистка.

Нагадаємо, Тіна Кароль чимало працює та доволі часто випускає новинки. Нещодавно артистка потішила композицією “З тобою”. Співачка навіть встигла зняти до треку доволі пікантний кліп.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *