Відома американська співачка офіційно розлучилася і винна ексчоловіку понад 50 млн грн – подробиці

Гламур

Американська співачка Аріана Гранде, яка ще минулого року подала заяву на розлучення з агентом з елітної нерухомості Далтоном Гомесом, офіційно розлучилася і тепер змушена виплатити йому низку речей.

Зокрема, іноземне видання Daily Mail, зазначило, що згідно зі шлюбним контрактом 30-річна співачка винна ексобранцю 1 млн 250 тис. дол. (близько 49 млн грн). Окрім того, Аріана зобов'язалася віддати гроші Далтонові за продаж спільно набутого майна, зокрема, їхнього будинку в Лос-Анджелесі. І до того ж оплатить гонорари адвокатів екса, сума яких складає до 25 тис. дол. (близько 1 млн грн). Зобов'язання з боку Гомеса у цій справі наразі невідомі.

Зазначимо, у суді Лос-Анджелеса лише сьогодні, 19 березня, офіційно підтвердили розлучення співачки з її ексчоловіком. Втім, про розрив шлюбу зіркового подружжя інсайдери повідомляли ще на початку липня 2023 року. І зазначали, що пара переживала кризовий період з початку минулого року. За словами друзів знаменитостей, причиною розлучення стали різні темпи життя закоханих.

Нагадаємо, нещодавно ведучий Фіма Константиновський вперше після розлучення розповів про нову кохану.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *