Cирки у молочному шоколаді: рецепт вишуканого десерту

Десерти
  1. З'єднайте сир, цукрову пудру, ванільний цукор та м'яке вершкове масло. Перебийте  у блендері до однорідної маси. Руки трохи змочіть водою і сформуйте сирки будь-якої форми. Викладіть на дошку вкриту плівкою і відправте в морозильну камеру приблизно годину.
  2. Молочний шоколад розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Влийте олію і перемішайте.
  3. Сирки надягніть на шпажки, більше ніж на половину занурте в шоколад і переверніть. Перекладіть на пергамент і вийміть шпажку. Відправте холодильник для повного застигання.

Поради:

  • Шоколад можна використовувати не лише молочний, а й чорний.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *