Сирні пиріжки: смачний і швидкий рецепт

Закуски

Сьогодні, коли час – це найцінніший ресурс, кожен шукає швидкі та смачні рецепти для обіду. Що ж, сирні пиріжки – це саме те, що ви шукали. Завдяки цьому простому рецепту від Таті Чуднової ви зможете приготувати смачну закуску за кілька хвилин.

Приготування

Натріть плавлений сирок на тертці. До нього додайте збиті яйця, сіль, перець і борошно та добре перемішайте. Сформуйте масу в бажану форму, а потім обваляйте в панірувальних сухарях. Розігрійте сковорідку і смажте до 5 хвилин з кожного боку. Готово.

@_whattocook_ Сирні пиріжечки • плавлений сирок – 2 шт • яйця – 2 шт • борошно – 4 ст.л • сіль, перець, паніровка #рекомендації #тіктокукраїнською #україна #рецептиукраїнською #рецепти #українськийтікток ♬ оригінальний звук – Таті Чуднова

За допомогою цього простого та смачного рецепту ви зможете насолоджуватися смаковитими сирними пиріжками в будь-який час. Вони ідеально підходять як для швидкого обіду, так і для закуски під час вечірнього перегляду фільму. Приготуйте їх сьогодні і насолоджуйтеся смаком без зайвих зусиль.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *