- Листкове тісто розморозьте за кімнатної температури.
- Яйце збийте віночком і розділіть на дві частини.
- У мисці з'єднайте сир, цукор, половину яйця та ванільний цукор. Добре перемішайте.
- Робочу поверхню присипте борошном. Викладіть тісто, розріжте на квадрати і злегка розкотіть. У центр квадрата викладіть сирну начинку, з'єднайте протилежні кути між собою і притисніть (вийде конверт).
- Викладіть слойки на деко, застелене пергаментом, на відстані одна від одної. Змастіть яйцем, що залишилося. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин.
- Готові слойки посипте цукровою пудрою.
Поради:
- Сир використовуйте будь-якої жирності, але не рідкий.
Читайте також: