Визначився суперник збірної України у фіналі плейоф відбору на Євро-2024: коли вирішальна гра

Спорт

Стало відомо, хто стане суперником збірної України у фіналі плейоф відбору до Євро-2024. Вирішальний матч за вихід на континентальну першість команда Сергія Реброва зіграє проти Ісландії.

У півфіналі плейоф українська збірна здійснила камбек і здолала команду Боснії та Герцеговини (2:1), а ісландці в паралельному матчі розгромили Ізраїль з рахунком 4:1.

Причому острів'яни також пропустили першими – на 31-й хвилині ізраїльтян вивів уперед Еран Захаві, реалізувавши пенальті. Однак ще до перерви гості опинилися в ролі лідера завдяки голам Альберта Гудмундссона та Арнора Траустасона.

У другому таймі Ізраїль залишився в меншості – на 73-й хвилині пряму червону картку отримав захисник Рой Ревіво.

Ісландія скористалася чисельною перевагою та зняла питання щодо переможця протистояння – Гудмундссон забив ще два голи, таким чином завершивши матч із хет-триком.

Вирішальний поєдинок за вихід на чемпіонат Європи між збірними України та Ісландії відбудеться у вівторок, 26 березня, в польському Вроцлаві на стадіоні “Тарчінський Арена Вроцлав”. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, в разі виходу до фінального турніру Євро-2024 збірна України зіграє там у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Читайте також:

Боснія і Герцеговина – Україна – 1:2: онлайн-трансляція матчу плейоф відбору на Євро-2024

Зінченко на пресконференції перед матчем з боснійцями повторив жарт Коноплянки – кумедне відео

Євро-2024: букмекери назвали фаворитів чемпіонату Європи з футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *