У Харкові тривають пошуки на підприємстві, куди влучила ракета: під завалами можуть бути люди

Події

У Харкові рятувальники продовжують шукати людей під завалами підприємства, куди 20 березня влучила російська ракета. Є ймовірність, що під уламками конструкцій можуть бути тіла загиблих.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС. 

“Наразі тривають роботи з розбирання понівечених вибухами конструкцій будівлі та розчищення усіх поверхів від залишків згорілих виробів з паперу та тканини”, – йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що внаслідок ворожого удару по місту напередодні сталися руйнування, а також пожежа на цивільному виробничому підприємстві. Відомо про п'ятьох загиблих та дев'ятьох потерпілих. Крім того, кілька осіб вважають зниклими безвісти.

Міський голова Ігор Терехов в ефірі телемарафону повідомив, що окупанти вдарили ракетою Х-35. Завтра, 22 березня, у місті буде оголошено день жалоби. 

“Це цивільний об'єкт – поліграфія, (фабрика) меблів. Жодного військового тут не було. Поранені та загиблі – це мирні, цивільні люди. Це жахливо”, – сказав міський голова.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Задихаюсь! Прощавай!”. Харків’яни після обстрілу прощалися телефоном з рідними з-під уламків

Нагадаємо, 20 березня під час повітряної тривоги пролунали вибухи, росіяни вдарили по Харкову. На місці “прильоту” виникла дуже велика пожежа.

Згодом стало відомо, що росіяни атакували підприємство в Харкові. Внаслідок атаки було пошкоджено восьмиповерхівку та виробничий цех в Холодногірському районі. Спалахнула звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *