Скидають отруйні бомби та наступають: воїни ЗСУ на фронті помітили прапор ПВК “Вагнер” – як це закінчилося

Ексклюзив ТСН

Захисників України в Серебрянському лісі російські терористи постійно обстрілюють з усього, що в них є, і навіть намагаються скидати отруйні бомби. Днями над ворожими шанцями окупанти підняли шматок темної матерії з логотипом ПВК “Вагнер”. Щоправда, провисів він там геть недовго.

Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Олександра Моторного.

Російські терористи цілодобово обстрілюють українські позиції в Серебрянському лісі. Зазвичай російські бомбардувальники кидають кориговані авіаційні бомби. Та останні кілька тижнів, розповідають воїни 13-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії, КАБів на їхньому напрямку значно поменшало. Натомість набагато підступніша тепер – загроза дронів.

Визначити достоменно, чий у небі безпілотник – наш чи ворожий – практично неможливо.

“Буває, скидають з якоюсь отрутою невідому речовину”, – каже захисник України.

Одна з таких хімічних бомб надвечір упала просто перед одним з укриттів воїнів “Хартії”. На щастя, вона не спрацювала. А ще безперервно працює ворожа артилерія та зухвало воює піхота.

“Підняли прапор “вагнерів” на позиції. Вранці десь аеророзвідка наша побачила, що один ішов і знімав цей прапор”, – каже “Тедді”.

Після цього захисники України накрили цей бліндаж вогнем і звідти більше ніхто не виліз. Поява в Серебрянському лісі “вагнерівського” прапора не була випадковістю.

“Вони намагалися штурмувати. Але ми їх зустріли щільним вогнем. Вони були здивовані. Дезорієнтовані”, – каже  “Сгущенка”, військовослужбовець 13-ї БрОП НГУ “Хартія”.

Також окупанти пробують штурмувати українські позиції, проте наразі безуспішно.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН 18:00 за 22 березня 2024 року | Повний випуск новин

Нагадаємо, що під час ракетної атаки по Запоріжжю окупанти вдарили по дамбі ДніпроГЕС.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *