З чим носити джинси навесні-влітку 2024, щоб мати стильний і незабутній вигляд

Різне

Джинси – універсальна річ, яка ніколи не вийде з моди. І це не дивно, адже вони зручні, стильні, їх можна акцентувати будь-яким одягом, до того ж коштують недорого. Цієї весни та влітку стилісти пропонують комбінувати джинси з класичним речами, щоб мати трендовий і водночас довершений образ. Розповідаємо, які джинси у трендах 2024 року та з чим найкраще їх носити, щоб завжди мати незабутній вигляд.

Джинси з жакетом

Таке поєднання вважається класичним і водночас вкрай стильним, адже кожна жінка в такому вбранні має ефектний, елегантний і розкішний вигляд. Так можна одягатися на роботу, на урочистий захід чи на прогулянку – ваш одяг завжди буде доречним.

Джинси та світшот

Це ідеальна повсякденна комбінація одягу, що підходить для прогулянок, походів на закупи і навіть на роботу. Джинси краще вибирати класичного синього кольору темних і світлих відтінків, а верх може бути у світлих пастельних тонах.

Джинси з жилетом

Наразі на піку популярності як довгі, так і короткі жилети. Тому така комбінація речей вигідно підкреслить всю жіночність та красу своєї власниці. До того ж акцентувавши цей комплект одягу яскравими аксесуарами, можна сміливо вирушати на вечірку чи романтичне побачення.

Джинси з кардиганом

Весна цього року доволі непередбачувана, тому джинси з кардиганом стануть у пригоді. Краще вибирати об’ємні довгі кардигани крупної в’язки, а джинси– прямі в монохромних відтінках. Носити такі речі можна будь-коли і будь-де, ви завжди матимете стильний і розкішний вигляд.

Джинси з сорочкою

Це класичний варіант поєднання одягу, тому його можна сміливо вдягати і на роботу, і на посиденьки до кафе, і навіть на свято. Такий одяг прекрасно коригує фігуру, приховуючи зайві кілограми.

Які джинси в моді навесні-влітку 2024 року

  • Широкі джинси. Ця модель залишається в трендах, бо довела свою практичність. Це можуть бути джинсові палацо, кюлоти, вільні широкі штани в чоловічому стилі.
  • Прямі джинси. Така модель пасує абсолютно всім жінкам, незважаючи на вік і розміри фігури, головне, щоб вони мали прямий крій, класичний колір, були без декору, розривів і потертостей.
  • Джинси-кльош. Це безперечний хіт, що повернувся на вершину олімпу 2023 року і буде там ще не один сезон. Тому вони повинні бути у вашому гардеробі, якщо вам подобається така модель.
  • Джинси з декором. Цієї моделі давно не було на модному олімпі, в трендах будуть усі варіанти з нашивками, аплікаціями та вставками.
  • Джинси з високим посадженням. Це та модель, яка має самі лише переваги – і жодних недоліків. Джинси з завищеною талією ідеальні як для худеньких, так і для пані з пишною фігурою. Вони приховуватимуть усі недоліки та триматимуть талію в рамках.

Читайте також:

Як підібрати колір волосся до очей та свого кольорового типу

На піку популярності: які трендові кросівки обрати 2024 року

Топ модних суконь на весну-літо 2024 (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *