Повня хробака 25 березня 2024 року: що варто зробити

Астрологія

Зі стародавніх часів у кожного народу виникали свої власні терміни для позначення різних повних місяців у році.

Ці найменування були переважно пов'язані з аграрними та сільськогосподарськими календарями або традиціями корінних народів конкретної країни. Наприклад, у березні за такими календарями припадала повня хробака.

На перший погляд, ці назви можуть здатися дивними та навіть комічними. Проте вони відображають біологічні особливості періоду — весною через підвищення температури землі починають виходити на поверхню хробаки.

Інші варіанти назв для березневого місяця також вказують на його природу: Місяць насіння, яєчний Місяць, Місяць вітрів, Місяць плуга, Місяць воронів, Місяць снігових сліз, дівочий Місяць, цнотливий Місяць, Місяць бруньок, соковитий Місяць, Місяць оновлення, Місяць зерна, Місяць снігової сліпоти.

Цьогоріч повня хробака 25 березня 2024 року поєднується ще й місячним затемненням

У повню хробака, з езотеричного погляду, вважається, що це час, коли земля пробуджується до життя після зимового спокою, що також відбивається на енергетиці навколишнього світу та людини. Ось кілька способів, які можна розглядати з цієї перспективи:

  1. Очищення та відновлення енергій: повня хробака вважається часом для очищення та відновлення енергетики. Це може означати проведення різних ритуалів чи практик з метою очищення власної енергії та відчуття свіжості.

  2. Праця зі землею: оскільки це час, коли хробаки виходять на поверхню, в езотеричному контексті це може бути сприйнято як підвищення енергійної активності землі. Деякі можуть використовувати цей час для роботи зі змінами в енергіях землі, для гармонізації та відновлення зв'язку з природою.

  3. Підтримка нового початку: як символ пробудження природи, повня хробака може слугувати часом для підтримки нових початків у житті. Це може означати запуск нових проєктів, планів або розгляд можливостей для змін та розвитку.

  4. Символ перетворення: хробаки також можуть розглядатися як символ перетворення через їх здатність виходити з-під землі і починати нове життя. Такий час може надихати нас на власні перетворення та зміни в житті.

Звичайно, сприйняття цього часу з езотеричного погляду може значно відрізнятися залежно від індивідуальних вірувань та практик.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, що раніше тарологиня передбачила ситуацію на фронті

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *