Ракетний удар по Києву: куди “прилетіло”, чи є під завалами люди і що кажуть очевидці

Ексклюзив ТСН

Російська терористична армія 25 березня атакувала Київ двома балістичними ракетами. Через дії окупантів знищено  приміщення навчального закладу. 

Про це з місця події повідомила кореспондентка ТСН Наталія Нагорна. 

“Тут були приміщення навчального закладу, поруч — гуртожиток. Студенти нам говорять, що навчання у них було дистанційне, а тому вони не постраждали. Спочатку шукали вчителя фізкультури, бо не вдалось із ним зв'язатись.  Постраждали машини, вони в пилюці. І пилюка тут досі дуже сильна. Житловий будинок поруч встояв, але сильно постраждав — вибило шибки, постраждали балкони”, — зауважила кореспондентка ТСН. 

Наталка Нагорна каже, що одразу після ударів на місце події прийшли місцеві, щоб допомогти. Вона зазначила, що попередньо під завалами людей немає. Маленька киянка зі слізьми на очах розповіла ТСН про атаку. Дитина каже, що лежала на дивані, коли почались вибухи. 

“Я лежала на дивані, у нас біля інституту квартира. Через кілька секунд прилетіла ракета, ми були з дідусем. Ми живі”, — каже маленька киянка. 

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив, що через атаку російських терористів зруйнована триповерхова будівля, яка належала одному із державних навчальних закладів. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Над Києвом збили балістичні ракети! Є потерпілі, серед них 16-річна дівчинка!

Нагадаємо, російські війська здійснили ракетну атаку на Київ 25 березня, внаслідок якої уламки впали у Печерському, Солом'янському, Дніпровському і Голосіївському районах столиці. Подробиці — в матеріалі

Також у Повітряних силах ЗСУ розповіли, скільки ракет вдалось знищити під час атаки на Київ. 

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *