Лотерейний гравець зірвав восьмий за величиною джекпот в історії: відома сума

курйози

Гравцеві в лотерею неймовірно пощастило зірвати джекпот у розмірі 1,12 мільярда доларів.

Про це пише Daily Star.

Цей приголомшливий виграш став восьмим за величиною в історії США.

Неназваний гравець, який придбав квиток у Нью-Джерсі, перевершив шанси 1 до 302,6 мільйона, щоб отримати головний приз. Обравши виграшні номери 7, 11, 22, 29, 38 і 4, переможець залишився з головоломкою — як саме він хотів би отримати гору готівки. Він може або розподілити гроші на 30 років, або отримати одноразову виплату в розмірі $537,5 млн.

Нью-Джерсі є одним із 16 штатів, де переможці лотереї можуть залишатися анонімними. Однак одним із переможців, який не зміг залишитися анонімним, є Едвін Кастро, який виграв найбільший джекпот за всю історію лотереї.

Всі погляди були прикуті до Кастро після того, як його життя змінилося, коли він зірвав джекпот у розмірі 2 млрд доларів 2022 року. Уродженець Лос-Анджелеса швидко витратив їх на розкішний маєток на Голлівудських пагорбах вартістю $25,5 млн із видом на місто. Він також став гордим власником вінтажного купе Porsche 911, витративши 250 000 доларів на автомобіль. Крім того, він купив будиночок для холостяків вартістю 4 мільйони доларів у своєму рідному місті Альтадена.

Як восьмий найщасливіший переможець в історії лотерей США вирішить вчинити зі своїми грошима — поки що невідомо.

Нагадаємо, військовослужбовиця з Волині довірилась гороскопу та розбагатіла на 500 000 гривень. Вона зіграла у миттєву лотерею.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *