Масована атака по Дніпропетровщині: що відомо про потерпілих і наслідки (фото, відео)

Ексклюзив ТСН

Росіяни масовано атакували Дніпропетровщину дронами та ракетами. В регіоні шестеро поранених, серед них – 5-річна дівчинка. Росіяни атакували область у кілька хвиль. Під ударом опинився дачний кооператив у Камʼянському.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Ольги Павловської.

У Камʼянському російські терористи атакували дачні будинки.

“У нас не залишилося нічого! Оце машина – бачите? Будинок один, будинок другий – все побито, все! Бачите, який забор? Ми дивом живі залишилися”, – каже потерпіла.

Пані Ольга оговтується після нічного жахіття. Каже – маленьких онуків після потужного вибуху рятувала в погребі.

“Діти дуже перелякалися, онуки. Вони плакали, побігли до мене в будинок. Ххай буде їм таке, як мені сьогодні вночі! Кожному! Це тварі, це нелюди!” – каже потерпіла.

Її син кинувся рятувати сусіда. Тридцятишестирічний чоловік був під завалами з тяжкими пораненнями. Люди самотужки зупиняли сильну кровотечу до приїзду швидкої.

Поранений чоловік нині у реанімації в комі. Також у лікарні ще один – сорокасемирічний постраждалий. Пʼятирічну дівчинку та двох жінок, які зазнали травм, після надання медичної допомоги вже відпустили додому.

Ще один поранений – на обʼєкті енергетики. Загрози його життю, за оцінкою медиків, немає.

“У Дніпровському, Криворізькому та Камʼянському районах були пошкоджені кілька енергетичних обʼєктів. На одному з них постраждав чоловік”, – каже Сергій Ковтонюк, речник ГУ ДСНС Дніпропетровщини.

Через пошкодження обʼєктів генерації та передачі на Дніпропетровщині вимушено застосовують екстрені відключення енергопостачання.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ⚡️ Дніпропетровщина – ЗНЕСТРУМЛЕНА! Наслідки атаки “Шахедами” по енергооб'єктах

Нагадаємо, як у Запоріжжі ліквідовують наслідки ударів та яка там ситуація.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *