“Є тільки два варіанта”: астрологиня розповіла, що буде з Росією найближчим часом 

Війна

У квітні 2024 Росію очікують два варіанти розвитку подій.

Про це сказала астрологиня Яна Тимощук, пише УНІАН.

“Росія досягне піку і в неї буде тільки два варіанти розвитку подій: або буде дуже складна ситуація на фронтах для неї, або буде зупинка військових дій. Може бути якась перерва, пауза. У Росії зараз програється енергія диявола. Тобто багато країн роблять усе можливе, щоб знищити цю країну. Тобто, з багатьма країнами, з якими раніше Росія підтримувала контакт, вона вже не буде цього робити. Але важливо розуміти, що ця країна ще покаже свої ікла. Вона буде мстити буквально за все і за кожного. У неї є великий план. Відбуватимуться події, коли матері втрачатимуть своїх дітей”, – сказала вона.

“Влада РФ думає, що це буде пригнічувати зовнішні сили, але насправді все буде навпаки. Росія налаштована воювати і в них достатньо для цього ресурсів. Тобто ця країна шукатиме собі нових жертв. Але хочу акцентувати увагу, що там відбуватимуться розколи, будуть великі проблеми”, – додала вона.

Що віщували Ванга та Нострадамус про закінчення війни в Україні – читайте в новині.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *