Зістарять на 10 років: стилісти назвали чотири заборонені кольори на весну 2024 року

Різне

Давайте розглянемо чотири відтінки, які можуть візуально додавати лишніх років, щоб ви могли уникати їх у своїх весняних образах.

Бежевий

Хоча цей колір і вважається універсальниим та навіть класичним, та цього весняного сезону він може лише нашкодити. Адже з ним ваш образ стане нудним та отримає дещо старомодний вигляд. Замість того, щоб обирати повністю бежеве вбрання, спробуйте додати кольорові акценти. Так ви зможете розбавити нейтральний відтінок.

Сірий

З одного боку сірий колір може надавати враження стриманості та серйозності, але він зовсім не відповідає весняному настрою. Стилісти не рекомендують обирати повністю сірі вбрання, а якщо вам все ж дуже подобається цей колір, спробуйте розбавити його яскравішими.

Коричневий

Цей відтінок не лише темний, але й доволі важкий, а тому він може зробити образ надто похмурим і суворим. Стилісти рекомендують зупинитися на альтернативі – обрати свіжі та світлі відтінки, пастельні тони.

Монохромні образи

Весь образ в одному відтінку може мати нудний та одноманітний вигляд. Фахівці радять навесні 2024 року спробувати грати з контрастом, поєднувати різні кольори й текстури. Саме так ви зможете створити живий та яскравий образ.

Якщо ви хочете мати стильний вигляд і не додати собі зайвих років, варто уникати зазначених кольорів. Віддавайте перевагу насиченим, яскравим і соковитим відтінкам.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *