Багатошарові стрижки – тренд літа 2024: омолоджують, роблять образ дорогим і стильним

Різне

Багатошарові стрижки можуть бути класичними, модними й зухвалими. Кожна представниця прекрасної статі має можливість підібрати ідеальний варіант для свого типу обличчя та структури волосся. Спеціальна техніка стрижки шарами дозволяє покращити структуру волосся, надати йому грайливого об’єму та зробити образ досконалим. Стилісти рекомендують цього літа звернути увагу на чотири варіанти багатошарових зачісок, які будуть на піку популярності ще довго.

Багатошарове каре

Це класична топова стрижка, яка входить до списку омолоджувальних. Її обирають модниці всього світу завдяки універсальності та практичності. Така зачіска адаптує локони будь-якої структури, робить їх слухняними й візуально густішими. Шари піднімають волосся, створюючи легкість і додатковий об’єм.

Стрижка біксі

Така зачіска має в собі ознаки подовженої піксі та класичного боба. Тому закриває одразу кілька проблем: омолоджує, надає волоссю здорового вигляду й густоти, створює об’єм на маківці, забираючи непотрібну важкість у зоні підборіддя. Біксі варто робити тим жінкам, які хочуть додати до свого образу легкість та деяку недбалість. Підходить як на пряме, так і на кучеряве чи хвилясте волосся.

Каскад

Стрижка каскад є багатошаровою зачіскою з чергуванням пасом різної довжини. Вона також входить до списку омолоджувальних, тому посідає топові позиції вже кілька десятків років поспіль. Зачіска добре тримає форму, не потребує укладання, пасма в ній лягають у правильну, проте невимушену форму.

Гарсон

Стрижка гарсон підійде для жінок, які хочуть надати своєму образу елегантності й вишуканості. Вона ідеально пасуватиме до квадратного та прямокутного обличчя, згладжуючи кути й увиразнюючи вилиці. Зачіска підходить на тонке пряме волосся без об’єму.

Читайте також:

Кольоротип “Зима”: які зачіски, макіяжі та відтінки підходять його представницям

5 варіантів стрижки, яка набирає шаленої популярності у світі: зачіска для стильних рішучих жінок

Топові омолоджувальні стрижки на тонке волосся без об’єму для жінок за 50

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *