Масований обстріл Харкова: що відомо про наслідки ударів та цинічну тактику росіян (фото, відео)

Ексклюзив ТСН

У Харкові усувають наслідки ще й учорашньої атаки безпілотників. П’ятнадцять “Шахедів” запустили росіяни напередодні по місту. Ударів завдавали двома хвилями. Загинула жінка, а під час повторного обстрілу — троє рятувальників. У лікарнях досі ще перебувають п’ятеро поранених. 

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Вікторії Стрельцової.

Що відомо про обстріл Харкова

Три поверхи у будинку зруйновані внаслідок потужного вибуху безпілотника — від квартир лишилися руїни. Стіни потрощилися та посипалися вниз. Комунальники другий день намагаються прибрати будівельне сміття.

Місто окупанти атакували вночі, коли люди вже спали. Тут загинула жінка, її сусіди дивом врятувалися.

“Відкрила очі, а стелі немає. Щось зверху горить. Ми вийшли, мене починають обтирати. Кажуть — ви вся в крові. А я кажу — це не моя кров. Це кров мого чоловіка. Він поруч спав. Йому голову перемотували, текла кров”, — каже жителька Харкова.

На другий день після атаки люди, квартири яких вціліли, забивають вікна і наводять лад в оселях. Вчорашня атака безпілотників стала однією з наймасованіших від початку року. Росіяни запустили по місту півтора десятка “Шахедів”. Удари завдавали двома хвилями.

Окупанти вбили рятувальників у Харкові

Після першого влучання у житловий будинок на місце одразу ж вирушили рятувальники, медики та поліцейські. Втім за лічені хвилини ворог вдарив знов. Під удар потрапили троє рятувальників. На цих кадрах молодий вогнеборець плаче на місці загибелі свого батька.

Володимир разом із батьком приїхав за викликом після першого удару. Коли пролунав другий — батько загинув на місці. Владиславу Логінову було 52. Від тяжких травм померли і його колеги — 41-річний Володимир Матюшенко та 32-річний Сергій Байдалінов. Днями у Харкові прощатимуться із загиблими.

Окрім по житлових будинках, росіяни знову вдарили і по критичній інфраструктурі. У місті — дефіцит електроенергії. 500 тисяч споживачів Харкова та прилеглих районів опинились без світла. Зранку навіть довелось зупиняти рух поїздів у метро. На зупинках автобусів вишикувались черги. Аби дістатися до роботи, люди зупиняли автівки.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН 18:00 за 5 квітня 2024 року | Повний випуск новин

Раніше Терехов прокоментував чутки про евакуацію та новий наступ на Харків.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *